BENGKEL PENYEDIAAN BAHAN DAKWAH MENGGUNAKAN TIKTOK

 Alhamdulillah, allah izin dapat juga akhirnya Sijil untuk kursus Tik Tok dakwah yang aku hadiri pada tahun lepas. Berharga untuk aku dalam mencari pengalaman dan bermula dari sini semangat makin menaik untuk menghasilkan bahan digital berkonsepkan Motivasi Dakwah masa Kini. 

🌺dan disini beberapa bahan yang boleh kita kongsikan bersama. 
Tiktok sekarang semakin meriah dan berkembang aktif dengan pelbagai info dan bahan ilmiah, hiburan yang baik untuk kita berada didalamnya. Berbanding sewaktu awal dahulu.. Bila masuk sahaja saya akan keluar semula. walau dah lama memiliki akaun tiktok. Bingit mata dnan telinga. Masylh.. Berbeza sekarang. Byk bahan dakwah yang baik dan info- info yang berguna malah bkn sekadar kita dpt bg tip yg baik utk semua golongan masykt. Kita sendiri dapat byk kebaikan. 
Dan saya x terkecuaali utk turut bersama menyumbang. Teringat kata - kata ustz kazim dlm ceramah pendek yg viral di tiktok.. Masukkan dlm tiktok dan semua media yg kota tahu dan kita ada. dan sebarkan bahan dakwah supaya kebaikan memenuhi ruangan yg ada. Biar sedikit tp menjadi saham utk yg lain.. Jom.. Sama - sama kita menyumbang utk ummah. Biar sedikit tp bermakna.


Sijil baru dapat... Alhamdulillah.. Terbaru Lebih lama